Τζιτζικώστας: Δεν χαρίζω σε κανέναν τη νίκη


tzitzikostas"Δεν τη χαρίζω σε κανέναν τη νίκη, παρά μόνο στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας που τόλμησαν . Ο χάρτης της Κ. Μακεδονίας είναι λευκός", απάντησε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η Ν.Δ. μπορεί να λέει ότι κέρδισε στην εν λόγω Περιφέρεια.
Επισήμανε ότι η κομματική ταυτότητα του μέλους της Ν.Δ. παραμένει στο συρτάρι που την έχει τοποθετήσει από καιρό, λέγοντας ότι η παράταξή του είναι καθαρά αυτοδιοικητική και ανεξάρτητη, ενώ σε ερώτηση αν θα πηγαίνει σε εκδηλώσεις της Ν.Δ. απάντησε "πηγαίνω όπου με καλούν".
Σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι του τηλεφώνησαν "όλοι" για να τον συγχαρούν για τη νίκη του στις εκλογές - και από τη Ν.Δ. (συμπεριλαμβανομένου του Κώστα Καραμανλή) - εκτός από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντίπαλο στη μάχη των εκλογών Γιάννη Ιωαννίδη.
Για τον εαυτό του τόνισε ότι άρχισε να αντιλαμβάνεται πως μπορεί να κερδίσει τις εκλογές περίπου 10 μέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας και στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας διήνυσε 50.000 χιλιόμετρα για να πείσει τους πολίτες για τον αυτοδιοικητικό και ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξής του "Αλληλεγγύη". Εξήγησε πως όταν αναδείχθηκε στη θέση του περιφερειάρχη, μετά την έκπτωση από το αξίωμα του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο στόχος του ήταν όχι να παραμείνει μόνο 1,5 χρόνο σε αυτή, αλλά να εξασφαλίσει μια πενταετή θητεία, με καθαρή λαϊκή εντολή, για να "διορθώσει λάθη" της προηγούμενης διοίκησης και να συνεχίσει το έργο του.

Για τους περιφερειακούς συμβούλους που τον ακολούθησαν σημείωσε πως "δέχθηκαν όσες πιέσεις μπορείτε να φανταστείτε", αλλά άντεξαν και στήριξαν το εγχείρημά του.
Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του