«ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» Δημοτική Παράταξη Δήμου Θηβαίων



        
    Ειλικρινά λυπούμαστε που μια επισήμανση για μια σημαντική παράλειψη των ΜΜΕ, που έχει να κάνει με την αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση του πολίτη, εκλαμβάνεται ως έκφραση … παραπόνων από την πλευρά μας.

            Εάν κάποιοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, έχουν διαφορετική προσέγγιση επί του θέματος και θεωρούν ότι η ενημέρωση του πολίτη γίνεται κατόπιν «έκφρασης επιθυμίας» του ενδιαφερόμενου, αφορά τους ιδίους και φυσικά κρίνονται γι’ αυτό, όπως και όλοι εμείς που ασχολούμαστε με την ενημέρωση του πολίτη.
            Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, για την συμμετοχή τους και την προσφορά τους στην προεκλογική περίοδο και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνδράμουμε με κάθε τρόπο στην πολύπλευρη, αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση του πολίτη.
Το Γραφείο Τύπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του