Νέα "φωτιά" άναψε ο Καμμένος: Θέλει μαθητές και γυναίκες στα χακί

ginaikesΣφοδρές αντιδράσεις και κόντρες προκαλεί σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, ιδιαίτερα ανάμεσα ΑΝΕΛ και Ποτάμι, το σχέδιο του Πάνου Καμμένου για υποχρεωτική στρατιωτική θητεία όσων γυναικών σκοπεύουν να υπηρετήσουν στα σώματα ασφαλείας, αλλά και για τη δημιουργία στρατιωτικών λυκείων.ΑΝΕΛ – Ποτάμι: Επιθέσεις, ειρωνείες και χαρακτηρισμοί«Μας έχει συνηθίσει το Ποτάμι και ο αρχηγός του σε άναρθρες και υστερικές κραυγές, που αφήνουν όμως παγερά αδιάφορη τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, ανέφερε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη απαντώντας στο Ποτάμι.«Μετά το στραπάτσο που του επιφύλαξε ο ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές, το μένος του κατά φαντασίαν ...πρωταγωνιστή εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, σε συνάρτηση με τις ιδεοληπτικές εμμονές του και το άγχος του να δείξει ότι υπάρχει, παρά τον εγγενή τυχοδιωκτισμό του, τον καθιστούν ολοένα και πιο γραφικό. Εκτός του ότι είναι αποδεδειγμένα ανιστόρητος και εθελόδουλος», αναφέρει η κ. Χρυσοβελώνη.

Το Ποτάμι είχε καταφερθεί νωρίτερα με σκληρές εκφράσεις κατά των ΑΝΕΛ και του Πάνου Καμμένου προσωπικά, με ανακοίνωσή του στην οποία ανέφερε: « Η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στις γυναίκες για τα αστικά σώματα προστασίας αλλά και στρατιωτικά λύκεια στην Ελλάδα είναι η συνέχεια των παραληρημάτων του κυβερνητικού εταίρου. Ο υπουργός Καμμένος γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος. Και κάνουν λάθος όσοι τον αντιμετωπίζουν ως γραφικό» αναφέρει το Ποτάμι και υπογραμμίζει μεταξύ άλλων πως «ο πολιτικός επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων φοράει όλο και περισσότερο στρατιωτικές στολές και σκηνοθετεί επισκέψεις-τελετές όπου πρόσωπα και απόψεις υποχρεούνται σε πολεμική αμφίεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ τον καλύπτει με τη σιωπή του, του αφήνει μεγάλο χώρο στη διαμόρφωση της νέας "κυρίαρχης" ιδεολογίας του εθνολαϊκισμού. Αυτή η μεγάλη πολιτική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδοθεί από την κοινωνία».
Μάλιστα, ο κ. Καμμένος με tweet του αναφέρθηκε στον κ. Θεοδωράκη αποκαλώντας τον "τσουτσέκι του Σημίτη":
tsourseki
Στο μεταξύ, υπουργοί της κυβέρνησης φέρονται να διαμηνύουν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν ένα τόσο συντηρητικό μέτρο, ενώ άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για «στρατιωτικοποίηση» και προώθηση προσωπικής ατζέντας από τον υπουργό Άμυνας.
ΠΑΣΟΚ: Φανατικοί, ακροδεξιοί και ομοφοβικοί οι ΑΝΕΛ
«Παραλήρημα» χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ τη Οπως συγκεκριμένα σημειώνεται στην ανακοίνωση, «το νέο παραλήρημα του κ. Καμμένου περί ίδρυσης στρατιωτικών λυκείων και υποχρεωτικής στράτευσης των γυναικών που δίνουν εξετάσεις για τα Σώματα Ασφαλείας, δεν μας εκπλήσσει».
Η ανακοίνωση χαρακτηρίζει τους οπαδούς του κόμματος των ΑΝΕΛ «ακροδεξιούς, φανατικούς, ομοφοβικούς» και συμπληρώνει: «Εμείς έχουμε ήδη καταδικάσει αυτό που εκφράζουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως εξακολουθεί να τους καλύπτει και να τους εναγκαλίζεται, για την καρέκλα, για την εξουσία. Χωρίς αρχές και αξίες».
Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Συνιστούμε, πάντως, στον κ Τσίπρα όταν πάει στους Podemos η στην πορτογαλική αριστερά, να μη συνοδεύεται από τον κ Καμμένο. Μην πάθουν και σοκ οι άνθρωποι».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του