ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ : ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ...

Οργανωμένη προσπάθεια να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ίδιος ως υπουργός Επικρατείας χαρακτήρισε την υπόθεση ...
του πόθεν έσχες του ο Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως».

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε ότι είναι σαφές ότι γίνεται προσπάθεια μέσω στοιχείων που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα να θιγεί το πρόσωπό του και ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Αυτή η υπόθεση έχει πέσει στο ''κενό''. Φάνηκε και από την τελευταία συζήτηση στη Βουλή, στην οποία μόνο ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο θέμα», ανέφερε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, επισημαίνοντας ότι η συζήτηση εντάθηκε όταν άρχισε η διαδικασία εκλογής αρχηγού ΝΔ.
«Εγώ ζήτησα να βγει γρήγορα το πόρισμα», τόνισε ο κ. Φλαμπουράρης και πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε καμία σύμπτωση των περιόδων που υπήρξε υπουργός και μέλος της εταιρείας.
Ερωτηθείς σχετικά με τα «ανοίγματα» της κυβέρνησης προς το κόμμα του κ. Λεβέντη, ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε ο συγκεκριμένος πολιτικός έδινε 35 χρόνια μια μάχη και υπερασπιζόταν συμφέροντα αδύναμων. Όπως επισήμανε, η κυβέρνηση επιδιώκει τον διάλογο «και στην κοινωνία και στις πολιτικές δυνάμεις», ωστόσο, εξέφρασε τη σιγουριά ότι «οι 153 βουλευτές της κυβέρνησης θα ψηφίσουν και το ασφαλιστικό​ και τη λύση για τα κόκκινα δάνεια», ενώ σημείωσε πως όλα τα κόμματα πρέπει να πάρουν συγκεκριμένη θέση.

Ο κ. Φλαμπουράρης είπε ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκεφτεί τη διενέργεια δημοψηφίσματος για το ασφαλιστικό, απέκλεισε τη μείωση στις κύριες συντάξεις και τόνισε όταν βγει το σχέδιο νόμου θα φανεί ότι δεν ισχύει η προπαγάνδα «για μείωση 30-40% των συντάξεων»«Θα κατοχυρώνεται η κύρια σύνταξη, γίνεται προσπάθεια για τις επικουρικές, οι οποίες θα υποστούν μείωση το πολύ 15-20%» συμπλήρωσε ο υπουργός Επικρατείας.

Καλούμενος να σχολιάσει τις επικρίσεις ότι η Κυβέρνηση αποτελεί «εχθρό της ιδιωτικής πρωτοβουλίας», ο κ. Φλαμπουράρης επεσήμανε τα εξής: «Όχι μόνο δεν είμαστε εχθρός αλλά, όπως γνωρίζετε, πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη μπορεί να υπάρξει με τρεις μορφές: την ιδιωτική οικονομία, τις δημόσιες επενδύσεις και την κοινωνική οικονομία». 

Το πρόγραμμα της Κυβέρνησης, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, έχει τους εξής άμεσους στόχους: «Πρώτος μας στόχος είναι να ανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες. Δεύτερος, να προχωρήσουμε στη διευθέτηση-απομείωση του χρέους. Πρέπει άμεσα να ανακτηθεί η αξιοπιστία της κατακερματισμένης οικονομίας. Αυτή είναι η πολιτική μας τώρα, έτσι θα προχωρήσουμε πιο πέρα. Τρίτον, να ξεκαθαρίσουμε την «κόπρο του Αυγεία». Τέταρτον, να ενισχυθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Δεν μπορείς να δίνεις δάνεια σε επιχειρήσεις που δεν είναι βιώσιμες. Πέμπτο, η Γενική Γραμματεία. Το μεγάλο πανηγύρι είναι το πώς παίρνονταν οι κρατικές διαφημίσεις»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του