ΔΙΩΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ, ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΛΑΝΤ...

Οι ηγέτες της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας...
μίλησαν στο τηλέφωνο την Τετάρτη για σχεδόν δύο ώρες, και επιβεβαίωσαν τη στήριξή τους για την κατάπαυση του πυρός στην ανατολική Ουκρανία και τη διεξαγωγή εκλογών στο Ντονμπάς πριν από το τέλος Ιανουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της γαλλικής προεδρίας.

Η λεγόμενη «Ομάδα της Νορμανδίας» που αποτελείται από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Ουκρανό Πέτρο Ποροσένκο, τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ, δήλωσε πως οι υπουργοί Εξωτερικών τους θα συναντηθούν πριν από τις αρχές Φεβρουαρίου, προκειμένου για να εξετάσουν την πρόοδο της εφαρμογής της συμφωνίας Μινσκ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του