ΣΠΙΡΤΖΗΣ: ΤΟ ''ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ'' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΡΜΟΣΤΕΙ...

Το «παράλληλο» πρόγραμμα υπάρχει και θα εφαρμοστεί, υπογράμμισε...
σε νέες τους δηλώσεις ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για την πορεία της οικονομίας της χώρας.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ το πρωί της Δευτέρας ο κ. Σπίρτζης είπε ότι τα διαδικαστικά βήματα για το «παράλληλο» πρόγραμμα πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένα, τονίζοντας ότι κάθε νομοσχέδιο που έρχεται πρέπει να έχει μια κοστολόγηση, κάτι που, όπως είπε, θα γίνει.
Την ίδια ώρα ανέφερε ότι είναι πολύ αισιόδοξος αναφορικά με την πορεία της οικονομίας της χώρας το 2016.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του