ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΝΔ!!!

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΟΝΟΥΣ Η ΝΔ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΗΤΑΝ Ο Α. ΤΣΙΠΡΑΣ!
Σε διαλυμένο μαγαζί έχει μετατραπεί η Νέα Δημοκρατία...
Έρμαιο των οικογενειών, των τζακιών και των βαρόνων για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε ότι αυτό το κόμμα δεν μπορεί να γυρίσει σελίδα αφού το κουμάντο για ιδιοτελείς λόγους το κάνουν οι οικογένειες των Καραμανλήδων, της Μπακογιάννη και μερικών ακόμα. Ένα κόμμα που χρωστάει 200 εκατ. ευρώ, διαλύεται χωρίς καμία προοπτική στην κοινωνία, με μέσο όρο ψηφοφόρους άνω των 60 ετών δεν μπορεί να συγκινήσει τη νεολαία ούτε τους απογοητευμένους πολίτες, απλά επιβιώνει γιατί για συναισθηματικούς λόγους κάποιοι πολίτες ψηφίζουν παραδοσιακά τη Νέα Δημοκρατία βρέξει, χιονίσει.
Το μόνο παρήγορο είναι η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και το ότι όλα διεξήχθησαν σε καλό κλίμα, τουλάχιστον από την πλευρά των ψηφοφόρων. Οργανωτικά η κατάσταση πραγματικά είναι για κλάματα, αφού 12 ώρες μετά κανένας δεν γνωρίζει με ακρίβεια τα αποτελέσματα και η ΝΔ δεν έχει ανακοινώσει τα επίσημα αποτελέσματα, ούτε κανένας ξέρει τι ωρα θα γίνει αυτό!
Το μόνο σίγουρο είναι για μια ακόμα φορά η ΝΔ δούλεψε για λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα. Και μπορεί στον δεύτερο γύρο οι αντίπαλοι να είναι ο Μεϊμαράκης με τονΜητσοτάκη, στην πραγματικότητα όμως ο μεγάλος νικητής είναι ο σημερινός πρωθυπουργός.
Fimotro
Σ.Σ. : Για τις δημοσκοπήσεις τι να πει κανείς; Έδιναν στον Μεϊμαράκη νίκη με 50% από τον πρώτο γύρο και πήρε 39%, δεύτερο έφερναν τον Τζιτζικώστα με 35% και πήρε 22%, τρίτο τον Κυριάκο με 20% και πήρε 30% και την συμμετοχή την προσδιόριζαν στις 150.000 ψηφοφόρους και τελικά ψήφισαν 400.000!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του