ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ: ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ, ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ...

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΡ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης βρέθηκε αυτή τη φορά στο στόχαστρο...
της Ραχήλ Μακρή, που εξαπέλυσε σκληρή επίθεση εναντίον του με αναρτήσεις  στους λογαριασμούς της στα social media.Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τον ευρωβουλευτή του κόμματος τον πιο «αχώνευτο και παρτάκια» που έχει δει «εκεί μέσα»! Δεν παραλείπει να τονίσει πως είναι «ανθρωπος με εκατομμύρια ευρώ που το παίζει Αριστερός», ενώ παραθέτοντας απόσπασμα από συνέντευξη του 2013, όταν ο κύριος Παπαδημούλης είχε πει για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου πως «δεν υπάρχει αυτή η "ξεφτίλα" σε άλλη χώρα», γράφει: «Ομολογεί πως είναι ξεφτίλας».
Η κυρία Μακρή μάλιστα ανέβασε το σχόλιό της στο facebook το βράδυ της Δευτέρας και το επανέφερε το πρωί της Τρίτης και στο Twitter.

Το post στο Twitter

Η ανάρτηση στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του