MAΦΙΟΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ 46ΧΡΟΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΡΓΥΡΗ ΛΙΒΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ! ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”! ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ! ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΩΜΑΙΔΗ “Η ΔΙΚΗ”; ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

livas


Δύο κουκουλοφόροι πυροβόλησαν τρεις φορές τον γνωστό δικηγόρο Αργύρη Λίβα, γνωστό από την εμπλοκή του σε πληθώρα αθλητικών υποθέσεων, την ώρα που επιχειρούσε να ανέβει στην μοτοσικλέτα του, όπως αναφέρει το sdna.gr

dikhogorosdikhgoros5dikhgoros4dikhgoros3dikhgoros2
dikhgoros1
Οι δύο κουκουλοφόροι είχαν στήσει ενέδρα στο γνωστό δικηγόρο έξω από το γραφείο του στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επίθεση σημειώθηκε στις έξι παρά τέταρτο το απόγευμα την ώρα ενώ οι άγνωστοι τον πυροβόλησαν στα πόδια.
Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι ο δικηγόρος δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς και έπεσε αιμόφυρτος και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο.
Oι αρχές πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
dikhgoros9
Μήπως έχει σχέση με την αποψινή εκπομπή του Κυριάκου Θωμαίδη “Η δίκη”;
dikhgoros8dikhgoros7dikhgoros6dikhgoros3dikhgoros1dikhgoros4
ΔΕΙΤΕ τι δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στην κάμερα του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” και στον Βαγγέλη Καλαποθάκη
 Προηγούμενη ενημέρωση:
Ενέδρα είχαν στήσει δύο κουκουλοφόροι σε γνωστό δικηγόρο έξω από το γραφείο του στο Παλαιό Φάληρο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επίθεση σημειώθηκε στις έξι παρά τέταρτο το απόγευμα την ώρα που ο δικηγόρος έβγαινε από το γραφείο του στο Παλαιό Φάληρο και επιχειρούσε να επιβιβαστεί στην μοτοσικλέτα του.
Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι ο δικηγόρος δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς στα πόδια και έπεσε αιμόφυρτος. Αυτή την ώρα μεταφέρεται σε νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός δικηγόρος κατά καιρούς ασχολείται με τις νομικές υποθέσεις ορισμένων ποδοσφαιρικών ομάδων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του