Πανελλήνιες 2016: Με Χημεία και Λατινικά συνεχίζονται σήμερα (30/5) οι Πανελλαδικές

Πανελλήνιες 2016: Με Χημεία και Λατινικά συνεχίζονται σήμερα (30/5) οι Πανελλαδικές
Πανελλήνιες 2016: Με Χημεία και Λατινικά συνεχίζονται σήμερα (30/5) οι Πανελλαδικές
Σε Χημεία και Λατινικά θα εξεταστούν σήμερα, Δευτέρα 30 Μαΐου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ για τις Πανελλήνιες – Πανελλαδικές 2016 με το νέο σύστημα (ομάδες προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και ανθρωπιστικών σπουδών) και οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) που δίνουν με το παλιό σύστημα (θεωρητικής και θετικής κατεύθυνσης).Η δεύτερη εβδομάδα των Πανελλαδικών ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με την εξέταση στα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, στον Προγραμματισμό Υπολογιστών και στην Οικοδομική, για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα.


Όπως και τις προηγούμενες μέρες, έτσι και σήμερα Δευτέρα (30/5), το Newsbomb.gr θα σας παρουσιάσει πρώτο τα θέματα και τις απαντήσεις σε όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα.


Το Newsbomb.gr, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των μαθητών και μεταδίδει πρώτο τα θέματα και τις απαντήσεις.

Με συνεχή ροή σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», θα σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2016.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του