ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΛΑΝΤΙΜΗΡ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ! ΤΑ ΑΘΕΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ. «Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ» (ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΛΑΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΑΤΑΝΥΞΗΣ)






Έφτασε στο Πρωτάτο ο Βλαντιμίρ Πούτιν και κατέβηκε από το θωρακισμένο τζιπ που τον μετέφερε:










ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τον ΠΟΥΤΙΝ στο Άγιο Όρος – Η κατάνυξη… (φωτο)

TΩΡΑ – «Δεξίωση» προς τιμήν του προέδρου της Ρωσίας στο Καθολικό, στα ενδότερα του Αγίου Όρους! (φωτο)

Δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Βλαντιμίρ Πούτιν στην χώρα μας και σήμερα βρίσκεται στο Άγιο Όρος. Έφτασε στις 14:17 στο λιμάνι της Δάφνης και θα αναχωρήσει για τις Καρυές.

Ο Ιβάν Σαββίδης έλαβε θέση και περιμένει να υποδεχθεί τον Πούτιν στο Άγιο Όρος

Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα τον υποδεχτεί επίσημα, ενώ ο «τσάρος» της Ρωσίας θα παραστεί στην δοξολογία που θα τελεστεί μαζί με τον Πατριάρχη Κύριλλο της Μόσχας.

ΔΕΙΤΕ την φωτογραφία που έβγαλε ο ΠΟΥΤΙΝ με τον Παυλόπουλο στο Άγιο Όρος! Ορθόδοξος ηγέτης με διαφορά ο Βλαντιμίρ! (ΦΩΤΟ)

TΩΡΑ – Στις Καρυές ο ΠΟΥΤΙΝ! Έκανε το σταυρό του και πάει να προσκυνήσει! Τον υποδέχτηκαν ιερείς! Ασπάστηκε τους Ηγουμένους έναν έναν… (ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Υποδοχή με κωδωνοκρουσίες! ΔΕΙΤΕ τη στιγμή που ο Ρώσος Ορθόδοξος Ηγέτης Βλαντιμίρ ΠΟΥΤΙΝ φτάνει στο Άγιο Όρος και άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες! (ΒΙΝΤΕΟ)





ΤΩΡΑ – ΠΟΥΤΙΝ: Θέλω να ευχαριστήσω την εκκλησία της Ελλάδος…

Για ΠΡΩΤΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά μπορούμε να παρακολουθήσουμε τη Θεία Δοξολογία στο Πρωτάτο του Αγίου Όρους – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΛΑΝΑ



Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και κατά μήκος της διαδρομής και στο Άγιον Όρος, όπου έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ελέγχονται τα πάντα.

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ με τη στιγμή άφιξης στο Άγιο Όρος του Παγκόσμιου παίκτη Βλαντιμήρ ΠΟΥΤΙΝ!

ΔΕΙΤΕ LIVE την άφιξη του Πούτιν στο Άγιον Όρος! Έφτασε ο Ρώσος Πρόεδρος στο λιμάνι της Δάφνης (&ΦΩΤΟ)

ΕΦΤΑΣΕ ο Βλαντιμήρ ΠΟΥΤΙΝ στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ με την υπερπολυτελή θαλαμηγό! ΔΕΙΤΕ απίστευτα πλάνα

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ από τη στιγμή άφιξης στο Άγιο Όρος του Παγκόσμιου παίκτη Βλαντιμήρ ΠΟΥΤΙΝ!





Στις Καρυές θα τελεστεί πανηγυρική δοξολογία στον ιερό ναό Πρωτάρχου και στη συνέχεια θα γίνει το καλωσόρισμα του Προέδρου της Ρωσίας από την ιερά κοινότητα στο Αρχονταρίκι. Ακολούθως ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα μεταβεί στην ιερά μονή Αγίου Παντελεήμονος (ρωσικό μοναστήρι) όπου και θα ολοκληρώσει την προσκυνηματική επίσκεψή του στο Άγιον Όρος.

AYTOΣ είναι ΗΓΕΤΗΣ! – Πούτιν: Σας ευχαριστώ!



Στη Μονή αυτή βρίσκεται ήδη από χθες ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος και θα παραστεί μαζί με τον κ. Πούτιν στη δοξολογία που θα τελεστεί στη μονή.

ΦΤΑΝΕΙ ο γίγαντας ΠΟΥΤΙΝ στο Άγιο Όρος! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΛΑΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ φωτογραφίες από την άφιξη του Ρώσου «Τσάρου» ΠΟΥΤΙΝ στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του