ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ: «ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ»! ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!


farmakonisi-symbouloi-351x330
Θέμα ελληνικής σημαίας στο Φαρμακονήσι τέθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Κωνσταντινούπολη!
Σύμφωνα με το Militaire.gr  που επικαλείται πηγές, επιμένουν ότι το θέμα τέθηκε από τον ίδιο τον Ερντογάν,κάτι που ακούγεται αδιανόητο και για την ουσία του…αιτήματος,αλλά για το γεγονός ότι σε μια τόσο υψηλού επιπέδου επαφή οι Τούρκο θέτουν τέτοια ζητήματα.Ένα είναι βέβαιο ότι από την Κωνσταντινούπολη που βρισκόταν ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Β.Αποστολάκη για να ζητήσει ενημέρωση για τη σημαία!

Περί τίνος πρόκειται; Στις 23 Μαίου  ιδιώτες με επικεφαλής έναν δημοτικό σύμβουλο της Λέρου,πήγαν στο Φαρμακονήσι και ύψωσαν σημαία μεγέθους 15 τετραγωνικών μέτρων.
Γι΄ αυτή τη σημαία έγινε κουβέντα στην Κωνσταντινούπολη! Γι΄ αυτή τηλεφώνησε ο πρωθυπουργός στον Α/ΓΕΕΘΑ και γι΄ αυτή -κρατηθείτε- έχει διαταχθεί “άτυπη εξέταση” από το ΓΕΣ για να διαπιστωθεί η όποια…εμπλοκή στρατιωτικού προσωπικού.
Η σημαία παραμένει βέβαια υψωμένη και όπως λένε στρατιωτικές πηγές “δεν τίθεται θέμα να φύγει η σημαία από το νησί”.
Δεν γνωρίζουμε τι απάντησε ο κ.Τσίπρας στον Ερντογάν ή σ΄ όποιον του έθεσε το ζήτημα.Νομίζουμε ότι δυο λέξεις-παρότρυνσης θ΄ αρκούσαν: “Επιτέλους σοβαρευτείτε”.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του