ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ: ΠΗΓΑΝ ΤΟΝ ''ΔΡΑΚΟ'' ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ..

.



Ένα άλυτο μυστήριο παραμένει για τους αστυνομικούς η ταυτότητα του δολοφόνου ...
της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Τις τελευταίες ώρες οι Αστυνομικές Αρχές προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρουν πληροφορίες που θα τους οδηγήσουν στο πρόσωπο που ευθύνεται για την δολοφονία της εύπορης ηλικιωμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από μερικές ώρες άνδρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών οδήγησαν τον 30χρονο «δράκο» του Αμαρουσίου στο υπόγειο παρκινγκ προκειμένου να απαντήσει στα ερωτήματά τους καθώς για τους αστυνομικούς δεν έχει αποκλειστεί ακόμα το ενδεχόμενο αυτός να είναι ο άνδρας που σκότωσε με άγριο τρόπο την άτυχη 69χρονη προκαλώντας της καταγμάτα στο κεφάλι και τον θώρακα.

Ο 30χρονος, όμως, για μια ακόμη φορά αρνήθηκε τις κατηγορίες για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας και τόνισε πως δεν γνώριζε ούτε την γυναίκα ούτε και τον χώρο στον οποίο τον μετέφεραν.

Τη Δευτέρα οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών αναμένουν τα αποτελέσματα των δεύτερων εξετάσεων DNA από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ με την ελπίδα ότι ίσως δώσουν νέα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του θρίλερ της δολοφονίας Αγραφιώτου.


Μυστηριώδες τηλεφώνημα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη
Με ενδιαφέρον εξετάζουν από την αστυνομία τη μαρτυρία που δέχθηκε η Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοσιογράφος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από μια γυναίκα η οποία κατήγγειλε στην δημοσιογράφο πως είχε πέσει θύμα κακοποίησης ενός αγνώστου ατόμου στο υπόγειο παρκινγκ που βρέθηκε νεκρή η άτυχη Ελευθερία Αγραφιώτου.

Μάλιστα όπως περιέγραψε ο άνδρας που της επιτέθηκε, ήταν κοντός και χωρίς μαλλιά, δηλαδή φαλακρός. Η ίδια ήδη έχει κληθεί από την Αστυνομία προκειμένου να καταθέσει.
Πηγή: protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του