ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΒΛ. ΠΟΥΤΙΝ



Συνάντηση με τον πρωθυπουργόΑλέξη Τσίπρα έχει αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Βλαντιμίρ Πούτιν που έφτασε στην Αθήνα σήμερα το απόγευμα. Νωρίτερα, στα μεγάλα περιθώρια συνεργασίας... μεταξύ των δυο χωρών στάθηκε ο Βλ. Πούτιν στον διάλογο που είχε με τον Προκόπη Παυλόπουλο.
Υπάρχουν γνωστά προβλήματα σε ότι αφορά τα οικονομικά θέματα (σ.σ. αναφερόμενος στο εμπάργκο) αλλά και κάτι που εντυπωσιάζει: Τον Μάρτιο ο αριθμός των Ρώσων στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 523%. Πρέπει να προχωρήσουμε όχι μόνο στον τουρισμό αλλά και σε άλλους τομείς.
Τώρα είναι η ώρα να προχωρήσουμε σε συγκεκριμένα βήματα για να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που υπάρχουν για την ενίσχυση των διμερών σχέσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν επισημαίνοντας την εντυπωσιακή αύξηση των Ρώσων τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα .
Όπως είπε όλοι μας διανύουμε δύσκολους καιρούς, αυτό σχετίζεται και με την οικονομία και με τη διεθνή ασφάλεια. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να συζητήσουμε τα θέματα και να ψάξουμε τις λύσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό γίνεται με μια χώρα με την οποία έχουμε βαθιές ιστορικές σχέσεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του