ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Δύο πασίγνωστοι εκδότες έτοιμοι να μπουμπουνήξουν τα ονόματα των πολιτικών με τις offshore

Ποιους πάνε να φυγαδεύσουν πίσω από την επίμαχη ρύθμιση για τις εξωχώριες



ΣΟΚ και ΔΕΟΣ από την υποκρισία των Κατσιαπλιάδων του ΣΥΡΙΖΑ.

Με μια μερακλίδικη ρύθμιση πάνε να απαλλάξουν υπουργούς, βουλευτές, Γραμματείς και Φαρισαίους όλων των κυβερνήσεων για μίζες από ιδιωτικοποιήσεις που παρκάρουν σε εξωχώριες εταιρείες!

Την αποκάλυψη κάνει το Πρώτο Θέμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δύο πασίγνωστοι εκδότες έχουν ήδη και στοιχεία για συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα και ετοιμάζονται να τα μπουμπουνήξουν για να αρχίσει να κυλάει το αίμα των διαδηλωτών στους δρόμους. Από το περιβάλλον των εκδοτών διαρρέεται πως κάποιοι από τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα αντικατέστησαν ακόμη και τις κλειδαριές ασφαλείας στις οικίες τους, ενώ για κάποιους άλλους διαθέτουν στοιχεία ότι οι οικογένειές τους υπήρξαν συνεργάτες των Γερμανών στην διάρκεια της Κατοχής!


Μιλάμε για τέτοιες λεπτομέρειες που είναι σε γνώση της διαπλοκής την στιγμή που οι Κατσιαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να φορολογήσουν μέχρι θανάτου όσους ψήφισαν ΝΑΙ στην Ευρώπη στο Δημοψήφισμα.

Η Ελλάδα εισέρχεται σε μια δαιμονισμένα βίαιη περίοδο.

Η πρωτοφανής ρύθμιση-όπως την χαρακτηρίζει το Πρώτο Θέμα- που ανατρέπει όλα τα πολιτικά δεδομένα, πέρασε ανάμεσα στις 7.500 σελίδες του πολυνομοσχεδίου που ψηφίστηκε τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής.

Η επίμαχη ρύθμιση επιτρέπει σε υπουργούς, βουλευτές, γενικούς γραμματείς και άλλους αξιωματούχους να έχουν offshore εταιρείες, αρκεί η έδρα τους να είναι σε «φορολογικά συνεργάσιμες» χώρες, ακόμα και αν οι χώρες αυτές χαρακτηρίζονται από το υπουργείο Οικονομικών ως «φορολογικοί παράδεισοι», όπως οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, τα Νησιά Κέιμαν, Τζέρσεϊ, οι Βερμούδες κ.ά.

Το άρθρο 178 του πολυνομοσχεδίου, που τροποποιεί το νόμο του 2003, ο οποίος προέβλεπε γενική απαγόρευση συμμετοχής σε εξωχώριες εταιρείες και ποινές φυλάκισης, χρηματικά πρόστιμα και έκπτωση από δημόσια αξιώματα, από την περασμένη Κυριακή είναι νόμος του κράτους, δίνοντας άφεση αμαρτιών σε κάποιους που ενδεχομένως δεν ήταν εως τώρα «νόμιμοι» και κινδύνευαν να έχουν αυστηρές συνέπειες γι’ αυτόν το λόγο. Και αυτό γιατί, έγκριτοι νομικοί, υποστηρίζουν ότι η διάταξη θα έχει στην εφαρμογή της αναδρομική ισχύ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του