Θ.Ζαννιάς-Ο αντιπρόεδρος ΕΛ.Γ.Α επισκέπτεται τη Βοιωτία





Επίσκεψη στο νομό Βοιωτίας πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Αντιπρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. Αθανάσιος Ζαννιάς, την Πέμπτη 26 Μαΐου με σκοπό να επισκεφθεί τις περιοχές που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης ,ο Αντιπρόεδρος θα επισκεφθεί τις χαλαζόπληκτες εκτάσεις των Θεσπιών και Λεύκτρων Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Αντιπρόεδρος θα συναντηθεί επίσης με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των αγροτών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του