ΝΕΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!



ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ
Τέτοιο μπάχαλο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ουδέποτε υπήρξε κατά το παρελθόν. Και τέτοια γελοιοποίηση του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως αυτή που συμβαίνει επί Κοντονή επίσης δεν υπήρξε ποτέ...
Μετά από 3 μήνες διαβουλεύσεων, συζητήσεων και συνεννοήσεων, τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, το βράδυ του Σαββάτου, δεν θα γίνει!
Σύμφωνα με τον Κοντονή, η αθέτηση εκ μέρος της ΕΠΟ των συμφωνηθέντων, κυρίως σε ό,τι αφορά τους βοηθούς του Σιδηρόπουλου, το τελεσίγραφο του Σταύρου Κοντονή προς την ομοσπονδία, το οποίο εξέπνευσε και δεν υπήρξε η παραμικρή αλλαγή, αλλά και η αρνητική εισήγηση της Αστυνομίας οδήγησαν το Υπουργείο στην οριστική αναβολή του παιχνιδιού.
Η τελική απόφαση του υφυπουργού ήρθε φυσικά ως επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΣΠΟΡ FM που από το απόγευμα της Πέμπτης σας είχε ενημερώσει για τις προθέσεις του Σταύρου Κοντονή, ενώ και το πρωί της Παρασκευής σας μεταφέραμε την οριστική απόφασή του (πολύ πριν την ανακοίνωση) αλλά και το έγγραφο της Αστυνομίας με τον οποίο δεν εγγυόταν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, αναβάλλεται η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ».

Πλέον αναμένεται η αντίδραση της ΕΠΟ που όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα εξετάζει ακόμα και την πρόωρη λήξη της σεζόν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του