ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ EMAIL TOY XΑΡΔΟΥΒΕΛΗ...



Στην παραδοχή πως η ασφαλιστική μεταρρύθμιση Κατρούγκαλου επιφυλάσσει ...
για τους πολίτες εννέα φορές μεγαλύτερο λογαριασμό από το email Χαρδούβελλη προχώρησε σήμερα στην εκπομπή "Οι Αταίριαστοι" στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.

Ο κ. Μητρόπουλος, με τη δήλωσή του αυτή για πρώτη φορά επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης πως η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού που πρότεινε η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν σαφώς ευνοϊκότερη από αυτήν που προωθείται τώρα.

Να θυμίσουμε πως την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα ο τέως υπουργός Εργασίας και νυν βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης είχε υποστηρίξει πως ο λογαριασμός του ασφαλιστικού θα είναι έως και δέκα φορές μεγαλύτερος, δήλωση που επιβεβαιώνεται πλέον από το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του