ΒΙΝΤΕΟ! Όταν ο Καμμένος κατακεραύνωνε τους «Rothschild και τους ντόπιους προδότες που έστησαν τα Μνημόνια...»







Σε τραγική ειρωνεία για την συν-κυβέρνηση και τους πρωταγωνιστές της εξελίσσεται η υπόθεση με τη Rothschild, αφού οι.. ίδιοι που την κατήγγειλαν προεκλογικά τώρα, όπως αποδεικνύεται, συναντώνται (αν)επίσημα μαζί τους!
Είναι χαρακτηριστικό πως στο παρακάτω βίντεο ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτης τώρα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος σε κάποια συγκέντρωση του κόμματός του φωνάζει, καταγγέλλοντας τη Rothschild και τους… ντόπιους προδότες!
«Θυμάστε τον γενικό διευθυντή των ορυχείων τον κ. Τέρι, δεξί χέρι του ιδρύματος Rothschild και των εταιρειών και πρώην υπάλληλος του Goldman Sachs, αυτοί δηλαδή που μαζί με τους ντόπιους προδότες μας στήσανε την ιστορία με τα Μνημόνια και καθυποτάξανε τον ελληνικό λαό….», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Π. Καμμένος.

http://greece-salonika.blogspot.gr/2017/02/rothschild.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του