Ανεβάζουν την συμμετοχή περίπου στους 200.000 πολίτες…






Η μαζική συμμετοχή από το μεσημέρι και μετά ανέβασε την εκτίμηση…

Ανεβαίνει η εκτίμηση για την συμμετοχή στις εκλογές της κεντροαριστέρας. Από τους 180.000 πολίτες που έδειχνε η πρώτη εκτίμηση, στις 18.15 το απόγευμα ανέβηκε περίπου στους 200.000 πολίτες. Ο αριθμός με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι τώρα είναι εφικτός και ίσως ανέβει ακόμα περισσότερο εάν τελικά προσέλθουν μαζικά στις κάλπες. Η συμμετοχή κρίνεται πολύ ικανοποιητική τόσο στα στικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια.

Τα τελικά αποτελέσματα αναμένονται στις 22.30 εφόσον δεν υπάρχει οριακή διαφορά, είπε ο κ. Αλιβιζάτος μιλώντας στην ΕΡΤ

Παράλληλα, δήλωσε ικανοποιημένος από τον τρόπο που εξελίσσεται η διαδικασία και χαρακτήρισε τη συμμετοχή ψήφο εμπιστοσύνης στην προσπάθεια που γίνεται

Η διαδικασία ξεκίνησε ομαλά στο 90% των εκλογικών τμημάτων ενώ σχεδόν το σύνολο είχε ανοίξει μέχρι τις 9.30.

Οι επιτελείς της επιτροπής Αλιβιζάτου βρίσκονται σε ετοιμότητα για τυχόν προβλήματα στην ηλεκτρονική διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων.

Οι κάλπες άνοιξαν όπου υπήρχαν τουλάχιστον δύο εκπρόσωποι υποψηφίων αρχηγών και θα μείνουν ανοικτές έως τις 8.00 μμ (με την προσθήκη μίας ώρας όπου κριθεί απαραίτητο και στην Αθήνα λόγω μαραθωνίου).

«Η ψηφοφορία για την εκλογή του επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα εξελίσσεται ομαλά. Έχει ανοίξει το σύνολο σχεδόν των Εκλογικών Τμημάτων και η προσέλευση είναι μεγαλύτερη από το αναμενόμενο. Η μέρα είναι ανοιξιάτικη. Μια γιορτή της δημοκρατίας», τόνισε ο Ν. Αλιβιζάτος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του