ΑΠΟΡΙΕΣ! ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ το "προξενιό" του Μαλέλη στην Γεννηματά και τον Τσίπρα...




Καλεσμένος στην μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Οι Αταίριαστοι» ήταν ο Σύμβουλος Ενημέρωσης του καναλιού και στέλεχος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Σταμάτης Μαλέλης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μαλέλης αναφέρθηκε και στην ολέθρια, όπως της αποκάλεσε, συνεργασία με την Νέα Δημοκρατία. «Πλέον και μετά από της εκλογές για τον αρχηγό της Κεντροαριστεράς, δεν μπορεί ο νέος φορέας να ακολουθεί δεξιά πολιτική. Πρέπει να είναι κέντρο και αριστερά. Δεν μπορεί να είναι βασικά κέντρο, ούτε να ανοιγοκλείνει το μάτι στον κ. Μητσοτάκη. Αυτά πρέπει να τελειώνουν μέσα στην ΔΗΣΥ. Αν το ΠΑΣΟΚ έφτασε στο 4,7% αυτό οφείλεται στην ολέθρια συνεργασία με τη Ν.Δ., κάτι που ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να το συγχωρέσει στο ΠΑΣΟΚ».

Προκαλώντας πολλές απορίες και συζητήσεις για το τι "κρύβεται" πίσω από την πρότασή του και μάλιστα την επαύριο της επικράτησης της Φώφης Γεννηματά, υποστήριξε ότι πλέον η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα πρέπει να ανοίξει έναν νέο διάλογο προς την πλευρά το ΣΥΡΙΖΑ. «Από το 2007 γράφω ότι δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατική παράταξη χωρίς την αριστερή καρδιά του ΣΥΡΙΖΑ και θα συνεχίσω να το λέω. Τον κ. Τσίπρα,το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ τους ενώνουν πολλά περισσότερα σε σχέση με την Νέα Δημοκρατία και προς τα εκεί θα πρέπει να ανοίξει ένας νέος διάλογος. Πρέπει πλέον η Κεντροαριστερά να κοιτάξει πιο πολύ αριστερά και να αρχίσει να μιλάει. Δεν είναι μόνο για να κάνει μέτωπο κατά της κυβέρνησης».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του