ΣΑΛΟΣ! Ο Βούτσης "σφραγίζει" τα έγγραφα που κατέθεσε ο Λοβέρδος για τον Καμμένο




Μείζον πολιτικό θέμα έχει ανακύψει μετά την κατάθεση απόρρητων εγγράφων και συγκεκριμένα πρακτικών αποφάσεων του ΚΥΣΕΑ στη Βουλή από τον Ανδρέα Λοβέρδο ενόψει της συζήτησης επερώτησης της ΝΔ για τον Πάνο Καμμένο και την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία.

Στη διάσκεψη των προέδρων διαπιστώθηκε ο απόρρητος χαρακτήρας των εγγράφων και όπως αναφέρει ο Νίκος Βούτσης, σφραγίστηκαν και ο φάκελος παραδόθηκε στο γγ της κυβέρνησης.
Νωρίτερα το υπουργείο Εξωτερικών, είχε διαμηνύσει πως η δημοσίευση απόρρητου υλικού αποτελεί παραβίαση του ποινικού κώδικα και τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα έτη.
Ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε χθες στη Βουλή ότι καταθέτει τα έγγραφα όχι για να διανεμηθούν, αλλά για να τεθούν στη διάθεση ενδιαφερόμενων βουλευτών, και κάλεσε τον Πάνο Καμμένο «να πει την αλήθεια και να αποκηρύξει το μεσάζοντα».

Βούτσης : Επέστρεψα τα απόρρητα έγγραφα του ΚΥΣΕΑ στον ΓΓ της Κυβέρνησης
Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης, επιστρέφει τα έγγραφα που κατέθεσε στη Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος, μόλις διαπίστωσε οτι πρόκειται για απόρρητα έγγραφα της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ.
Δείτε την επιστολή Βούτση για τα απόρρητα έγγραφα που κατέθεσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.
Πηγή: real.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του