Θρήνος για τους νεκρούς – Πόνος για τις χαμένες περιουσίες… Θάνατοι και περιουσίες μιας ζωής που χάθηκαν σε λίγα λεπτά…




Αυτό που έγινε στην Δυτική Αττική πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει. Μισή ώρας βροχής και έπνιξε τα πάντα! Θρήνος παντού. Θρήνος για τους χαμένους ανθρώπους, θρήνος και για τις χαμένες περιουσίες. Τουλάχιστον 16 άτομα έχασαν τη ζωή τους (11 άντρες και πέντε γυναίκες) από την καταστροφική κακοκαιρία που έπληξε την Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο, εκ των οποίων οι έξι έχουν αναγνωριστεί.

Ταυτόχρονα, οι τραυματίες που νοσηλεύονται στο Θριάσιο Νοσοκομείο ανέρχονται, στους δεκαεπτά (έντεκα είναι άντρες και οι έξι γυναίκες), με μια 85χρονη γυναίκα να είναι διασωληνώμενη, Πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο εννιά άτομα παραμένουν στο νοσοκομείο καθώς οι υπόλοιποι έχουν πάρει εξιτήριο.

Ταυτόχρονα σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εντοπισμού εγκλωβισμένων ενώ επίσημα υπάρχουν δύο αγνοούμενοι.

Οι ζημιές που άφησε πίσω της η θεομηνία στις περιοχές της Δυτικής Αττικής, προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα, ενώ στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε αργά το μεσημέρι έκτακτη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, με στόχο τον συντονισμό των επόμενων κινήσεων για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Σπίτια, καταστήματα και οχήματα θάφτηκαν κάτω από την λάσπη, με τους απελπισμένους ιδιοκτήτες να μην πιστεύουν τα όσα βλέπουν να διαδραματίζονται μπροστά τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του