ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Αστυνομικοί στα «Νέα» για να συλλάβουν τον διευθυντή τους...




Μήνυση κατά του διευθυντή της εφημερίδας «Τα Νέα» για το σημερινό πρωτοσέλιδό της, κατέθεσε ο υπουργός Πάνος Καμμένος.Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα, αστυνομικοί εισέβαλαν στα γραφεία της εφημερίδας στη Λεωφόρο Συγγρού, προκειμένου να συλλάβουν τον διευθυντή της εφημερίδας Παναγιώτη Λάμψια στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο κ. Λάμψιας δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κτήριο και, έτσι, οι αστυνομικοί αποχώρησαν.
Ο υπουργός Άμυνας φέρεται να έχει μηνύσει τον διευθυντή της ιστορικής εφημερίδας για το σημερινό πρωτοσέλιδό της για την υπόθεση της πώλησης πολεμοφοδίων στη Σαουδική Αραβία.
Να σημειωθεί οτι, σύμφωνα με το σχετικό θέμα των Νέων, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών δηλωσε άγνοια τόσο για την υποβολή της μηνυτήριας αναφοράς όσο και για την προσπάθεια να εφαρμοστεί η διαδικασία του αυτοφώρου κατά του διευθυντή της εφημερίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του