ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ! «Μέχρι και ισόβια κάθειρξη για την Ρένα Δούρου...»




Δούρου το 2014: «Μέσα σε 6 μήνες θα εκπονηθεί αντιπλημμυρικό σχέδιο...»

Ioannis Sakkas Δηλαδή γνώριζε το θέμα και τον κίνδυνο των πολιτών και παρά ταύτα τους εξέθεσε ενώ έπρεπε ως Περιφερειάρχης να τους βοηθήσει έγκαιρα και να προκληθούν βλάβες στη υγεία ή θάνατοι. Το έγκλημα έχει όνομα. Λέγεται Έκθεση άρθρου 306 παρ 2 περιπτ β ΠΚ και τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον 6 έτη. Θυμήσου το άρθρο 268 β,γ ΠΚ ( Πλημμύρα 6) που ορίζει μέχρι ισόβια κάθειρξη σε περίπτωση που επήλθε 1 θάνατος.
Κα Δούρου τα εγκλήματα της πλημμύρας και της έκθεσης τα γνωρίζεις; Το αντιπλημμυρικό σου σχέδιο το γνώριζες. Άρα είχες τη γνώση της επερχόμενης πλημμύρας και το κίνδυνο για τις ζωές των συμπολιτών σου. Τώρα ανέλαβε τις διοικητικές, αστικές και ποινικές σου ευθύνες.
Κίνημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ πολιτών.

--------------Ο Ιωάννης Σακκάς είναι ο παραιτηθείς Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, το 2011, καταγγέλλοντας δημοσίως παραγραφές κακουργημάτων υπουργών. Ως Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών υπηρέτησε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Ως Εισαγγελέας Πρωτοδικών υπηρέτησε στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών Γρεβενών (2005), Χαλκίδας (2005-2008) και Αθηνών (2008-8/3/2011, οπότε και απεχώρησε λόγω παραίτησής του από το Δικαστικό Σώμα με δημόσια δήλωση –διαμαρτυρία (9-3-2011 στην εφημερίδα «δημοκρατία») για τις παραγραφές κακουργημάτων υπουργών (εκτελεστικής εξουσίας) εξαιτίας κατάχρησης εξουσίας δια παραλείψεως (άρθρο 239 β ΠΚ) των βουλευτών (νομοθετικής εξουσίας) ως εισαγγελέων κατ΄άρθρο 86 του Συντάγματος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του