Σύσκεψη με τους ιδιοκτήτες φορτηγών για το νέο νόμο στη Π.Ε.Βοιωτίας




Γράφτηκε από τον Θανάση Μερτζάνη
https://tvstar.gr
Διευρυμένη σύσκεψη παρουσία σωματείων ιδιοκτητών φορτηγών του νομού και της ηγεσίας της αστυνομίας στη Στερεά προκάλεσε η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας με αφορμή στην εφαρμογή του νέου νόμου που απαγορεύει τη διέλευση των βαρέων οχημάτων από την παλαιά εθνικό οδό.



Η σύσκεψη ήρθε να δώσει τις αναγκαίες διευκρινήσεις και να λειάνει τις αντιδράσεις που προκαλεί στα σωματεία των ιδιοκτητών φορτηγών ο νέος νόμος τον οποίο χαρακτηρίζουν εξοντωτικό.




https://tvstar.gr/voiotia-articles/91712-syskepsi-me-tous-idioktites-fortigon-gia-to-neo-nomo-video-photo

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του