ΚΑΝΕΙΣ δεν τους αναζητά! ΥΠΑΡΧΟΥΝ κι άλλοι νεκροί στην Μάνδρα...



Stefanos Kavallierakis
Κάτι που θα πρέπει να γραφτεί γιατί η ιστορία με τους νεκρούς της Μάνδρας πάει να ξεχαστεί. Ο τελικός αριθμός των νεκρών είναι σύμφωνα με εκτιμήσεις πολύ μεγαλύτερος απο 20, μετανάστες , αλλοδαποί οδηγοί φορτηγών που περνάνε απο τη περιοχή είναι μεταξύ των αγνοουμένων που κανείς δεν αναζητά. Μιλάμε για μια τραγωδία που κάποιοι προσπαθούν να την κάνουν να ξεχαστεί πίσω απο μηνύσεις, μπουνιές σε δημοτικά συμβούλια, γραφειοκρατία, στημένη ένταση και τηλεοπτικές παραστάσεις.

Φωτης Παλλας
Υπάρχέί μίά πάράμέτρός σχέτίκά μέ τήν Μάνδρά,πόύ μόνό ό ΡΊΖΌΣΠΆΣΤΉΣ τήν άνάδέίκνύέί.Ή πίθάνή έώς σίγόυρή άπώλέίά ζώών μέτάνάστών, όί όπόίόί έμένάν ή έργάζόντάν στήν πέρίόχή,χώρίς νά έίνάί πόύθένά κάτάγέγράμένόί.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του