ΚΡΑΤΟΣ ΓΥΦΤΟΠΡΟΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΩΝ. ΠΡΟΣΗΓΑΓΑΝ ΜΕΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ…ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ» ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ-ΕΔΩΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ… «ΠΡΟΔΟΤΕΣ» (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)







Προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της Ακρόπολης, μέλη ομάδων πατριωτικών οργανώσεων που διαμαρτυρήθηκαν για την εκχώρηση της Μακεδονίας στην εξέδρα των επισήμων στο Σύνταγμα.

Οι διαμαρτυρόμενοι, με επικεφαλής την γνωστή ακτιβίστρια του ανεξάρτητου πατριωτικού χώρου, Γεωργία Μπιτάκου, με ελληνικές σημαίες φώναξαν πατριωτικά συνθήματα και μετά το πέρας της παρέλασης επιχείρησαν να δώσουν ψήφισμα.



Μετά από μία ώρα, με τέσσερις μηχανές άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και δύο περιπολικά, τους… περικύκλωσαν στην Παλαιά Βουλή, όπου συζητούσαν με πολίτες και τους συνέλαβαν!

Στην εξέδρα, τα άκουσαν οι Λοβέρδος και Κικίλιας που κυριολεκτικά χλώμιασαν μήπως και τις φάνε και ζήτησαν…αστυνομική παρουσία οι πολιτικά γελοίοι που ψήφιζαν τα μνημόνια.

Μετά από λίγη ώρα, οι πατριώτες αφέθησαν ελεύθεροι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του