Εκρηκτικός μηχανισμός κοντά στο σπίτι του Σόρος




Εκρηκτικός μηχανισμός βρέθηκε τη Δευτέρα σε γραμματοκιβώτιο κοντά στην οικία του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλούνται οι New York Times, μεταδίδει το Reuters.

Οι αρχές μετέβησαν στο σημείο κατόπιν τηλεφωνήματος για ύποπτο δέμα γύρω στις 3:45 μ.μ. (τοπική ώρα), αναφέρουν οι NY Times.

«Υπάλληλος της οικίας άνοιξε το δέμα, αποκαλύπτοντας κάτι που φάνηκε να είναι εκρηκτικός μηχανισμός», ανέφερε σε ανακοίνωσή της στους NY Times η αστυνομία.

Ο υπάλληλος έβαλε το δέμα σε δασώδη περιοχή και κάλεσε την αστυνομία. Πυροτεχνουργοί έφτασαν στο σημείο και προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη, σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας.

Κατά τους NY Times, ο κ. Σόρος δεν βρίσκονταν στην οικία του την ώρα εκείνη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του