Ένοπλη επίθεση με καλάσνικοφ κατά γνωστού νονού





Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται άνδρας που έπεσε θύμα ένοπλης επίθεσης στο λιμάνι του Πειραιά, στην ακτή Κονδύλη 4. Δέχτηκε, μάλιστα, τρεις σφαίρες: μία στην κοιλιακή χώρα, μία στον σβέρκο και άλλη μία στο γόνατο.

Περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο της επίθεσης, βρέθηκε καμμένο το λευκό βαν που χρησιμοποίησαν οι δράστες, ενώ μέσα στο όχημα βρέθηκε, επίσης καμμένο, το όπλο, τύπου Καλάσνικοφ, που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας protothema.gr, ο άνδρας βρισκόταν έξω από τα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας, όταν τον πλησίασε ένα λευκό βαν με δύο επιβάτες. Ο συνοδηγός τον γάζωσε με καλάσνικοφ. Το θύμα, που φέρεται να είναι γνωστός νονός της νύχτας, παρελήφθη από ασθενοφόρο εν ζωή.

Eίχε πρωταγωνιστήσει σε υπόθεση συμβολαίου θανάτου με «εντολέα» μεγάλο όνομα της νύχτας -έγκλειστο στις φυλακές και στόχο- υποψήφιο θύμα, δικαστικό. Το συμβόλαιο αυτό δεν εκτελέσθηκε. Ο ίδιος φέρεται να συνδέεται και με άλλη υπόθεση δολοφονίας με υπόβαθρο ξεκαθάρισμα στη νύχτα.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του