ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ Μαφιόζικη επίθεση στον Πειραιά -Γάζωσαν «νονό» της νύχτας




Επίθεση με πυροβολισμούς δέχθηκε «νονός» της νύχτας στις 21:30 το βράδυ της Τρίτης στον Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η επίθεση έγινε στην Ακτή Κονδύλη 4 με καλάσνικοφ, όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε βαν «γάζωσαν» το θύμα.Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, λίγο μετά τις 21:15, στην Ακτή Κονδύλη 4 στον Πειραιά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ένα λευκό βαν σταμάτησε δίπλα από τον εμπλεκόμενο με υποθέσεις της νύχτας Βαγγέλη Ζαμπούνη και άγνωστοι άρχισαν να τον πυροβολούν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά. Τον άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Τζάνειο Νοσοκομείο. 

Ο άνδρας φέρει τραύματα στο χέρι και στο πόδι, ενώ η επίθεση έγινε με όπλο καλάσνικοφ.

Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης τον Νοέμβριο του 2012 είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών, ενώ κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ληστείες σε τράπεζες και χρηματαποστολές. 

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Ο άνδρας φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά, έχοντας τις αισθήσεις του.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε έξω από τα γραφεία εταιρίας που στεγάζεται σε κτίριο της Ακτής Κονδύλη.


Λίγη ώρα αργότερα, στις 21:45 άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν ένα καμμένο λευκό βαν, στην συμβολή των οδών Μήλου και Αιτωλικού. Μέσα σε αυτό εντόπισαν κι ένα καλάσνικοφ, επίσης καμένο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο εν λόγω άνδρας, φέρεται ως ύποπτος για τη δολοφονία του 45χρονου Μανώλη Καραγιάννη, επονομαζόμενο και «Καράφλα» ή «Νταίζη» ή «Σαμπρέλα» στις 26 Ιουνίου, στο Π. Φάληρο.

Επίσης το θύμα της αποψινής επίθεσης φέρεται να ήταν φίλος της 33χρονης Κατερίνας Αναγνωστάκη ή «Katerina Bellamafia» στο Instagram η οποία εκτελέστηκε με επίσης μαφιόζικο τρόπο τον περασμένο Σεπτέμβριο στηνη Κηφισιά.

Στο σημείο βρίσκονται ήδη αξιωματικοί της ασφάλειας και της σήμανσης που διερευνούν την υπόθεση.

Η επίθεση έγινε στην Ακτή Κονδύλη 4

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Ο 45χρονος Μανώλης Καραγιάννης είχε δεχθεί ενέδρα στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων στο Παλαιό Φάληρο. Στην ενέδρα θανάτου, μετείχαν τουλάχιστον 4 άτομα. Δύο επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι υπήρχαν δυο ακόμη σε αυτοκίνητα, ως υποστήριξη. Ο εκτελεστής με το 45αρι πιστόλι, βγήκε από αυτοκίνητο, αδειάζοντας, το όπλο του (περίπου 60 κάλυκες) με στόχο τον Μανώλη Καραγιάννη.



Πηγή:  | iefimerida.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του