Ταυτόχρονο εσωτερικό και εξωτερικό μέτωπο: Παίρνουν εντολές οι μετανάστες στον Έβρο: «Καθίστε κάτω, κλείστε τους δρόμους» – Σχέδιο αποσταθεροποίησης;








Kάτι τρέχει στον Έβρο. Τους τελευταίους μήνες το φαινόμενο του να κλείνουν οι δρόμοι από τους μετανάστες ολοένα και αυξάνεται, με τις αρμόδιες αρχές να ανησυχούν για αυτή την νέα μόδα.



Δύο νέα περιστατικά με προσπάθειες λαθρομεταναστών να κλείσουν τους δρόμους, καταγράφηκαν το Σάββατο στον Έβρο.

Το μεσημέρι ομάδα ατόμων προσπάθησε να κλείσει τον κάθετο άξονα του Έβρου στο ύψος της Μάνδρας, ενώ νωρίς το απόγευμα μία άλλη ομάδα, επιχείρησε να κλείσει το δρόμο στο ύψος των Λαβάρων.

Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση και οι ομάδες των ατόμων απομακρύνθηκαν, όμως τα νέα περιστατικά προκαλούν ανησυχία, καθώς πλέον θεωρείται σίγουρο ότι είναι κατευθυνόμενα.

Το ερώτημα είναι από ποιους υπάρχει σαφής παρότρυνση για τέτοιες ενέργειες και πιο σκοπό έχουν, σύμφωνα με το thrakinea.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του