«ΤΡΙΚΥΜΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΑΘΗΤΗ-ΦΟΙΤΗΤΗ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Δ/ΝΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΝΤΟΥ» ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΥ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ. «ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΕΣΥ;»







Σε βίντεο που άρχισε να κυκλοφορεί στα social media τις τελευταίες ώρες μαθητής σπρώχνοντας, πάει κυριολεκτικά «καροτσάκι» υψηλόβαθμο αστυνομικό υποδιευθυντή από τον χώρο, απευθυνόμενος σε αυτόν υβριστικά.

Το βίντεο έχει αρχίσει ήδη να σχολιάζεται αρνητικά, με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να κάνουν λόγο για εξευτελιστικές εικόνες.

Υπενθυμίζεται ότι ομάδα μαθητών εισέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας στο γραφείο του υπουργού Παιδείας, διαμαρτυρόμενοι για το νέο νόμο με τις αλλαγές στα λύκειο, που όπως σημείωναν επιδιώκει να μετατρέψει το σχολείο σε ένα «εργοστάσιο που παράγει ανθρώπους προς κατανάλωση από την αγορά εργασίας για να καλύψει τις ανάγκες της».

Όπως λένε οι αλλαγές αυτές αποκλείουν τους μαθητές απο την ουσιαστική γνώση εντατικοποιούν το προγραμμα τους και δεν τους αφήνουν περιθώριο επιλογής αφού όσοι επιλέξουν να δώσουν Πανελλαδικές εξετάσεις θα ακολουθήσουν το δρόμο του διπλού άγχους λόγω των διπλών εξετάσεων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του