Συνελήφθη 44χρονη ημεδαπή για εμπορία μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής


Η δράστιδα διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε διάφορους χρήστες σε περιοχές της Αττικής και της Βοιωτίας
Συνελήφθη, στις (20-04-2013) το απόγευμα στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, μία 44χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με τις κατηγορίες της κατοχής και εμπορίας μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη διακριτική παρακολούθηση, ακινητοποίησαν αιφνιδιαστικά προχθές το απόγευμα την 44χρονη, κατά την έξοδό της από οικία που διατηρεί σε περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αττικής.
Ακολούθως η 44χρονη κατελήφθη να κατέχει, με σκοπό την εμπορία, εντός της οικίας της τριάντα επτά (37) αυτοσχέδιες συσκευασίες, αεροστεγώς σφραγισμένες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (41.977) γραμμαρίων.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, καθώς και ένα κινητό.......
τηλέφωνο με ενσωματωμένη κάρτα SIM που βρέθηκε στην κατοχή της, ως μέσο διευκόλυνσης
διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.
Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι η δράστιδα αποθήκευε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην οικία της, τις οποίες στη συνέχεια διακινούσε έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών, σε διάφορους χρήστες σε περιοχές της Αττικής και της Βοιωτίας.
Σημειώνεται ότι σε βάρος της 44χρονης εκκρεμούσαν επιπλέον δύο Αποφάσεις και συγκεκριμένα:
-Η από 26-01-2005 Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για πλαστογραφία και
-η από 01-11-2010 Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σύρου για παράβαση υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί αύριο (23-04-2013) ενώπιον του κ. Ανακριτή Αθηνών.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του