ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΥΓΜΑΧΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΤΣΙΡΚΑ.



tsirkasΣυνελήφθη στο Μπραχάμι ο Αλέξης Φράγκος, βασικός ύποπτος για την δολοφονία του Πάνου Τσίρκα, το περασμένο Σάββατο, στην οδό Ανθείας στην Πάτρα και αδελφός του δολοφονηθέντος, έξω από το "Bijoux", Κωνσταντίνου Φράγκου.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύλληψη έγινε ύστερα από κοινή επιχείρηση των ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας Αθηνών, με την συνεργασία φυσικά της Ασφάλειας Πατρών. Ο Αλέξης Φράγκος κρυβόταν σε σπίτι κοντά στον Άγιο Δημήτριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φράγκος δεν προέβαλε καμία αντίσταση ενώ μαζί του συνελήφθησαν και πέντε άτομα ένας εξ αυτών Πατρινός, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού- οι οποίοι και συνελήφθησαν για υπόθαλψη εγκληματία και μεταφέρθηκαν  στην Πάτρα.
Μάλιστα, Γνωστός Πατρινος απο τον χώρο της πυγμαχίας φέρεται να ειναι ο συλληφθείς μαζι με τον Αλεξη Φράγκο στο σπίτι στο Μπραχάμι φέρεται πως είναι γνωστός πυγμάχος. ¨Εξω απο την αστυνομία της Αχαίας βρέθηκε η μητέρα του Κ. Φράγκου καθώς και ο δικηγόρος του Περικλη
ς Πασχάκης. Μιλώντας στο dete.gr, η κ. Γωγώ Φράγκου παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να αντιμετωπίσουν με την πρέπουσα δεοντολογία την μνήμη του γιου της Κωνσταντίνου και δήλωσε πως περιμένει τον γιο της Αλέξη να πει τι ακριβώς έχει συμβεί. (Πηγή:dete.gr)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του