Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε στο καταυλισμό «ROMA» Πυρίου Θηβών


Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο καταυλισμό « ROMA » Πυρίου Θηβών Βοιωτίας, στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας :
Συμμετείχαν: Πενήντα τρεις (53) αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας καθώς και οκτώ (8) οχήματα.
Ελέγχθηκαν: Τριακόσια ογδόντα τέσσερα (384) άτομα, εκ των οποίων τριακόσιοι τριάντα τέσσερις (334) ημεδαποί και πενήντα (50) αλλοδαποί, καθώς και εβδομήντα τρία (73) οχήματα.
Προσήχθησαν: Εβδομήντα πέντε (75) άτομα, εκ των οποίων πενήντα ένας (51) ημεδαποί και είκοσι τέσσερις (24) αλλοδαποί.
Συνελήφθησαν:   Εννέα (9) άτομα, εκ των οποίων:
-Ένας (1) ημεδαπός για παράβαση Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.
-Οκτώ (8) αλλοδαποί για παράβαση Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Κατασχέθηκε:  Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Βεβαιώθηκαν συνολικά (79) παραβάσεις και συγκεκριμένα:
-Σαράντα οκτώ (48) παραβάσεις περί Γ.Ο.Κ. μετά από εντοπισμό αυθαίρετων κατασκευών, για τις οποίες σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες.
-Είκοσι δύο (22) παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ.
-Οκτώ (8) παραβάσεις Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
-Μία (1)  παράβαση Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.
Παρόμοιες αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του