ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ


nekroi-patra-xekatharisma
Δύο γνώριμους από τα παλιά, οι φωτογραφίες των οποίων είναι "διαδεδομένες" ψάχνει η ασφάλεια Πατρών ως ύποπτους για την εν ψυχρώ εκτέλεση των Βασίλη Σινούρη και Κώστα Φράγκου. Τα ονόματά τους συζητούνται ήδη στους κύκλους της πόλης. Πρόκειται για δύο άτομα που έχουν εμπλακεί και στο παρελθόν σε αξιόποινες πράξεις και μάλιστα για την αστυνομία αποτελεί "στοίχημα" η σύλληψή τους. Η βαλλιστική των όπλων θα αποδείξει πολλά. Στο μεταξύ στην αστυνομία κατέθεσε άνδρας του οποίου το δίκυκλο είχαν κάψει προ ημερών, ενώ εξετάστηκε και ένας άλλος νεαρός ο οποίος πιέστηκε να δώσει πληροφορίες για το 'δίδυμο".
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ
Η έρευνα συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση, ενώ η Αστυνομία εκτιμά πως τόσο από το βίντεο όσο και από τη συλλογή άλλων πληροφοριών θα φθάσει γρήγορα στην εξιχνίαση του διπλού φονικού. Η αστυνομία έχει λάβει όλα τα μέτρα και για τυχόν αντίποινα.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο το οποίο έχει η αστυνομία δείχνει επί 3 σχεδόν λεπτά όλο το σκηνικό της εκτέλεσης. Δύο άτομα επιβαίνουν σε μία μοτοσικλέτα και πλησίάζουν το σημείο. Αρχίζουν και πυροβολούν. Πρώτα τον Σινούρη ο οποίος είχε κοτσίδα και είχε γυρισμένη την πλάτη και στη συνέχεια τον Φράγκο. Ο Φράγκος σηκώνεται και προσπαθεί να ξεφύγει και τότε του δίνουν την χαριστική βολή. Χαριστική βολή δίνουν και στον Σινούρη χρησιμοποιώντας το άλλο όπλο (περίστροφο) το οποίο είχαν μαζί τους. Το βίντεο είναι διάρκειας 3 λεπτών. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως η δίκυκλη μοτοσικλέτα ανέβηκε την Σαχτούρη (ανάποδα) πυροβόλησαν και στη συνέχεια γύρισαν στην κάθοδο και ξαναπυροβόλησαν δίνοντας τις χαριστικές βολές.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αναζητήσεις - έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών για τη σύλληψη δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (17-4-2013) και ώρα 03:21, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Πάτρα, προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό δυο ημεδαπών.
Ειδικότερα οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορώντας κράνη. Όταν προσέγγισαν το κατάστημα, εξωτερικά του οποίου βρίσκονταν τρεις ημεδαποί (ηλικίας 35, 32 και 42 ετών), ο συνεπιβάτης άρχισε να πυροβολεί επανειλημμένα εναντίον τους.
Ο 35χρονος και ο 32χρονος διακομίστηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου ο πρώτος υπέκυψε αμέσως στα τραύματα του, ενώ ο δεύτερος κατέληξε μετά από λίγες ώρες. Ο 42χρονος φέρει όλως ελαφρά τραύματα.
Στο χώρο του περιστατικού βρέθηκαν (23) κάλυκες των 9mm. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου ενώ έχει παραγγελθεί και νεκροψία-νεκροτομή.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.
dete.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του