Οι δράσεις της "Ισμήνης" για τον Απρίλιο


Μετά από επιθυμία των Μελών του Συλλόγου μας, θα συνεχιστεί η άθληση τους μέχρι τον Μάϊο. 
 -Στις 5 Απριλίου θα παρακολουθήσουμε τους Γ΄ Χαιρετισμούς, στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, που βρίσκεται στον Ωρωπό, εκεί όπου ασκήτεψε και εκοιμήθη ο Φωτισμένος Γέροντας Πορφύριος.  
-Στις 14 Απριλίου, ημέρα Κυριακή, θα παρακολουθήσουμε στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ, την Μουσική Σκηνή με την Άννα Βίσση, τον Παναγιώτη Πετράκη και την Εβελίνα Παπούλια.  
-Στις 17 Απριλίου, ημέρα Τετάρτη, θα επισκεφθούμε τις τρόφιμες των Γυναικείων Φυλακών του Ελεώνα, που ζουν με τα παιδιά τους, σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων και τα καταστήματα της πόλης μας, προσφέροντας τους είδη πρώτης ανάγκης, είδη ένδυσης, κλινοσκεπάσματα, υποδήματα, είδη προσωπικής υγιεινής, παιχνίδια και λιχουδιές.  
- Στις 22, 24, 26 Απριλίου θα επισκεφθούμε τα Γηροκομεία της πόλης μας, ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, που περιμένουμε καθώς και τα ανήμπορα και μοναχικά μέλη του Συλλόγου μας, αλλά και το Κέντρο ημέρας των ΑμεΑ «Άγιοι Ανάργυροι», προκειμένου να συμβάλλουμε κι εμείς, ανάλογα με τις δυνατότητες μας, στο Κοινωνικό έργο της «Προσφοράς προς τον Συνάνθρωπό μας».  

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ "ΙΣΜΗΝΗ"
Για το Δ.Σ 
Η Πρόεδρος 
Μαρία Θαλασσινου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του