Fitch: Υποβάθμιση της Βρετανίας σε ΑΑ+


Υποβάθμισε την Αγγλία ο FitchΟ οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings ανακοίνωσε σήμερα ότι υποβαθμίζει την πιστοληπτική ικανότητα της Μεγάλης Βρετανίας.
Πιο συγκεκριμένα, της στέρησε την άριστη βαθμολογία "ΑΑΑ", λόγω της επιδείνωσης της οικονομικής κατάστασης που υποχρέωσε το Λονδίνο να αναθεωρήσει προς τα πάνω τις προβλέψεις του όσον αφορά το δημοσιονομικό έλλειμμά του.
Ο Fitch υποβάθμισε την Βρετανία κατά μία μονάδα, ρίχνοντάς την στο "ΑΑ+". Η προοπτική της χώρας είναι "σταθερή", σημειώνει ο οίκος, γεγονός που σημαίνει ότι δεν σχεδιάζει να αναθεωρήσει ή να τροποποιήσει τη βαθμολογία της μεσοπρόθεσμα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του