Αναγκαστική προσγείωση - Επιβάτης κτυπούσε την πόρτα του πιλοτηρίου ισχυριζόμενος ότι είναι μηχανικός του αεροσκάφους


fgfgdfgΑναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας αεροσκάφος της Ryanair που εκτελούσε δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Πάφο. Η αιτία, σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, ήταν η περίεργη συμπεριφορά ενός επιβάτη.
Επιβάτες επικοινώνησαν με το SigmaLive, αναφέροντας, ότι είκοσι λεπτά μετά την απογείωση του αεροσκάφους από τη Θεσσαλονίκη, ένας επιβάτης, συμπεριφερόταν περίεργα και σε κάποια στιγμή κατευθύνθηκε στην είσοδο του πιλοτηρίου και κτυπούσε την πόρτα για να του ανοίξουν ισχυριζόμενος ότι είναι μηχανικός του αεροσκάφους.
Οι πιλότοι ενημέρωσαν τις ελληνικές αρχές και αποφασίστηκε όπως πραγματοποιηθεί αναγκαστική προσγείωση καθώς κρίθηκε ότι ο "φασαρίας" επιβάτης αποτελούσε κίνδυνο για την ομαλή διεξαγωγή της πτήσης.
Οι επιβάτες της πτήσης που είναι καλά στην υγεία τους, διανυκτέρευσαν στην Αθήνα και αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα στην Πάφο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του