ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !! ΘΕΡΜΙΚΗ ΔΙΝΗ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!




Θερμική δίνη, δηλαδή αρκετά θερμές αέριες μάζες από την Αφρική, θα εισβάλλουν τις επόμενες ώρες σε όλη την Ελλάδα, ανεβάζοντας αισθητά την θερμοκρασία ακόμα και στους 37-38oC !!

Πιο συγκεκριμένα, από την Τρίτη 25 Ιουνίου ως και την Παρασκευή 27 Ιουνίου, η θερμοκρασία θα ανέβει αισθητά ιδιαίτερα στην βόρεια και κεντρική Ελλάδα, αγγίζοντας κυρίως την Πέμπτη και την Παρασκευή, ακόμα και τους 37-38 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη μάλιστα στην βόρεια χώρα, θα έχουμε και συννεφόκαμα, δηλαδή παράλληλα και συννεφιά και έντονη ζέστη, με την ατμόσφαιρα να γίνεται ιδιαίτερα αποπνικτική.

Την Πέμπτη, η θερμοκρασία ίσως στην κεντρική χώρα, να αγγίξει πρόσκαιρα και τους 39-40oC, αλλά πολύ πρόσκαιρα και τις μεσημεριανές ώρες.

Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη κυρίως την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα βράζουν στην κυριολεξία. Στην συμπρωτεύουσα ο συνδυασμός υγρασίας, συννεφιάς και ζέστης, θα κάνει την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα αποπνικτική, ιδιαίτερα την Πέμπτη.

Από το Σαββατοκύριακο πάντως και μετά, έρχεται πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας, ωστόσο στο βάθος φαίνεται νέα θερμή εισβολή στην χώρα μας, ίσως πιο μεγάλη από αυτή που θα επηρεάσει προσεχώς την Ελλάδα.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του