Η απελπισία της την ώθησε στη παρανομία

lehair3Στην παρανομία κατέφυγε η Nicola Lehair προκειμένου να μην αποκαλύψει στον σύζυγό της ότι έχασε τη δουλειά της.
Η 28χρονη γυναίκα από το Γιορκσάιρ, έπαιρνε ημερήσια δάνεια ώστε να μην αποκαλύψει στον άνδρα της ότι έχασε την δουλειά της. Όμως κάποια στιγμή δεν μπορούσε να τα αποπληρώσει.
Η απελπισία της την έσπρωξε να αρχίσει να ληστεύει τράπεζες.
Φορώντας μαύρα ρούχα και μαύρη κουκούλα, μπούκαρε σε δύο τράπεζες. Η μία ληστεία έγινε στις 30 Απριλίου και η άλλη στις 15 Μαΐου.
Η γυναίκα πλησίαζε έναν από τους ταμίες και τους έδινε ένα σημείωμα που έγραφε:
«Δώσε μου όλα τα χρήματα που υπάρχουν πίσω από τον γκισέ. Μην μιλήσεις σε κανέναν, μην κοιτάξεις κανέναν. Δώσε μου απλά τα χρήματα. Έχω όπλο και θα το χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί».
Στην πρώτη περίπτωση μάλιστα, η ταμίας νόμισε ότι της έκανε πλάκα, αλλά όταν κατάλαβε ότι η γυναίκα δεν αστειευόταν της έδωσε τα λεφτά. Η δεύτερη απόπειρά της ήταν και η φαρμακερή, αφού την συνέλαβαν μόλις 200 μέτρα από την τράπεζα που είχε ληστέψει.
Το δικαστήριο την καταδίκασε σε δύο χρόνια φυλακή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του