ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΘΡΥΛΟΣ...


...ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΜΕ 3-2 ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ...
Με μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, 3-2, ολοκληρώθηκε η σπουδαία αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ...
στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων των Champions League.
ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό στο 31': Ο Τσόρι γύρισε από αριστερά, ο Μήτρογλου άφησε έξυπνα την μπάλα για τον επερχόμενο Αφελάι, ο οποίος με άψογο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

ΓΚΟΛ για την Ατλέτικο στο 38': Σέντρα από αριστερά με τον Ανσάλντι, η άμυνα του Ολυμπιακού χάνει τον Μάντζουκιτς κι αυτός με κεφαλιά τιμωρεί την αδράνεια των «ερυθρολεύκων».

ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό στο 73': Ο Μήτρογλου πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή από την συρτή σέντρα του Μανιάτη. Γύρισε εξαιρετικά και... έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

ΓΚΟΛ για την Ατλέτικο στο 86': Ο Κόκε έβγαλε τη σέντρα και ο Γκριεζμάν κινήθηκε ωραία στην πλάτη των παικτών του Ολυμπιακού και μείωσε σε 3-2.










Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του