ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΛΟΙ


ΚΑΡΥΔΗΣ, ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ
Τρεις σωματοφύλακες έχει αποκτήσει ο Βενιζέλος, οι οποίοι είναι "έτοιμοι για όλα". Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρία πρόσωπα. Ο Δημήτρης Καρύδης, γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος, έχει...
αναλάβει την επικοινωνιακή στρατηγική και την διαμόρφωση της απαιτούμενης εικόνας του ΠΑΣΟΚ στα μέσα αλλά και στους πολίτες..
Η επιλογή του αποδείχθηκε και μια έξυπνη επιλογή, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων και πιστός στην πολίτικη γραμμή του Βενιζέλου. Δεν προκαλεί και είναι εργασιομανής.
Ο δεύτερος σωματοφύλακας είναι ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚΧρήστος Πρωτοπαπας. Ειδικών πολιτικών αποστολών, αφού είναι αυτός που βάζει το πολιτικό πλαίσιο σε συγκρούσεις με εσωκομματικούς αντιπάλους.
Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του στην πανελλήνια συνάντηση στελεχών του κόμματος, καθώς μετά την ομιλία Χρυσοχοΐδη, ήταν αυτός που σηκώθηκε και με την τοποθέτησή του επιδίωξε να αποδομήσει την ομιλία του υπουργού μεταφορών , χωρίς καν να προβεί σε προσωπικές αναφορές.
Τρίτος σωματοφύλακας, ο Λεωνιδας Γρηγοράκος, οι μετοχές του οποίου έχουν ανέβει κατακόρυφα πλέον. Από παλιά φίλος και συνεργάτης του Βενιζέλου, είναι αυτός που έχει αναλάβει τα καίρια χτυπήματα κατά των εσωκομματικών αντιπάλων..Μάλιστα, ο μη ξύλινος τρόπος που διατυπώνει τα όσα λέει, του δίνει τη δυνατότητα να περνάει αποτελεσματικά το μήνυμα του.
Έμπειρος στα κομματικά και με μεγάλες οργανωτικές ικανότητες, συνομιλεί καθημερινά με μεσαία και μεγάλα στελέχη με στόχο τη συσπείρωση του Βενιζελικού μπλοκ. Δεν είναι τυχαίο ότι είχε εξ ολοκλήρου αναλάβει την εκδήλωση της 3ης του Σεπτέμβρη, ενώ το αποτέλεσμα κρίθηκε άκρως ικανοποιητικό. Τις οργανωτικές του ικανότητες τις αναγνωρίζουν πλέον εχθροί και φίλοι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του