ΑΝΤΩΝΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ


ΕΑΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ...
Αντώνη καλημέρα,
Ξέρεις ότι εμείς εδώ στο Fimotro δεν μασάμε τα λόγια μας. Δεν είμαστε κομματικά στελέχη και δεν παίρνουμε ραβασάκια από τους άσχετους συνεργάτεςκαι συμβούλους που έχεις δίπλα σου στοΜαξίμου.
Αντώνη, πληροφορηθήκαμε ότι ίσως και σήμερα θα ανακοινώσεις τη διαγραφή από το κόμμα της ΝΔ του Απόστολου Τζιτζικώστα. Αυτό...
λένε δεξιά και αριστερά δικοί σου άνθρωποι. Αυτό έρχεται ως πληροφορία από το ρεπορτάζ.
Ευχόμαστε αυτή η πληροφορία να είναι ράδιο αρβύλα. Και ευχόμαστε να μην σε παρασύρουν οι κομματικοί κάφροι που δεν τους ενδιαφέρει εάν η ΝΔ συρρικνωθεί σε ποσοστά κοντά στο 15%.
Αντώνη, έχεις διώξει τα μισά στελέχη από τη ΝΔ. Έχεις διαγράψει τα 2/5 της Κοινοβουλευτικής σου ομάδας, έχεις μετατρέψει την παράταξη του Κων/νου Καραμανλή σε ένα ακροδεξιό συνονθύλευμα το οποίο εκφράζουν γραφικοί όπως οΆδωνις και ο Πλεύρης.
Αντώνη, ξανασκέψου το. Μετριοπαθείς πολιτικούς σαν τον Τζιτζικώστα διαθέτει ελάχιστους η ΝΔ. Αυτοί που σε παρασύρουν σε τέτοιες ενέργειες είναι αυτοί που θα σε εγκαταλείψουν πρώτοι.
Ο Τζιτζικώστας, ένας νέος πολιτικός που έχει λαμπρό μέλλον, είναι ο μόνος πολιτικός που κατόρθωσε να συσπειρώσει όλο το εκλογικό σώμα απέναντι στον κομματικό υποψήφιο της ΝΔ. Πήρε 72% στις εκλογές για την Περιφέρεια Μακεδονίας!!!
Αντώνη, τέτοια στελέχη χρειάζεσαι δίπλα. Μετριοπαθή στελέχη με αποδοχή σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Μην κάνεις σήμερα το τελευταίο σου πολιτικό λάθος.
Εάν διαγράψεις και τον Τζιτζικώστα θα αποδείξεις ότι θέλεις να βάλεις λουκέτο στο μαγαζί.
Fimotro

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του