Στη Λιβαδειά η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δράσεις του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας τόσο στο συγκεκριμένο διάστημα όσο και για το αμέσως επόμενο.

Με πρωτοβουλία της ΕΑΕ τη Δευτέρα έφτασε στη Λιβαδειά και θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη η κινητή μονάδας μαστοργράφου, την ερχόμενη Κυριακή ακολουθεί το μουσικό περπάτημα στη Λιβαδειά και την Κυριακή 19 Οκτωβρίου τα επίσημα εγκαίνια του Κέντρου Πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, στο οποίο ήδη λειτουργούν το κέντρο διακοπής καπνίσματος, το κέντρο καρκίνου του δέρματος και ο υπερηχοτομογράφος.
Η κινητή μονάδα μαστογράφου εγκαταστάθηκε στην πλατεία του Λάμπρου Κατσώνη όπου οι γυναίκες από διάφορες περιοχές της Βοιωτίας προσέρχονται για να κάνουν δωρεάν τις σχετικές εξετάσεις.
Την πρώτη ημέρα το παρών έδωσε και η δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου η οποία υποβλήθηκε στις εξετάσεις και έστειλε το μήνυμα για την μεγάλη σημασία της πρόληψης.
«Ευχαριστώ τη νέα Δήμαρχο Λεβαδέων τη Γιώτα Πούλου, την γυναίκα Δήμαρχο που προσήλθε έκανε μαστογραφία και έδωσε έναν συμβολισμό σε αυτήν την εκστρατεία που κάνουμε για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση», σημείωσε η πρόεδρος του Παραρτήματος της ΕΑΕ Στέλλα Ταπανλή ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί σε όλες τις γυναίκες καλά αποτελέσματα.
« Έδωσα το παρόν σε αυτή τη δράση της Αντικαρκινικής που αφορά όλες τις γυναίκες», είπε η κ. Πούλου και αφού επεσήμανε το σημαντικό έργο που προσφέρει η ΕΑΕ υπογράμμισε την σημασία και την αξία της προληπτικής ιατρικής για καλώντας όλες τις γυναίκες να κάνουν την εξέταση και να την επαναλαμβάνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα.
«Είναι μια προσφορά και μια δουλειά που γίνεται με πολύ μεγάλη αγάπη και ενέργεια από την πρόεδρο Στέλα Ταπανλή και τα μέλη του τοπικού Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας», είπε η κ. Πούλου και κατέληξε: «Εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτό το έργο και καλά αποτελέσματα σε όλες τις γυναίκες που έχουν εξεταστεί και θα εξεταστούν τις επόμενες ημέρες».
Η υπεύθυνη του Τμήματος Τασία Καντά εξέφρασε την ικανοποίησή της «που ήρθε στη Λιβαδειά ο κινητός μαστογράφος προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να εξεταστούν όλες οι γυναίκες της ευρύτερης περιοχής» και κατέληξε με ένα «μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΑΕ που έστειλε τον μαστογράφο της, και την Δήμαρχο που στηρίζει το έργο της Αντικαρκινικής».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του