ΤΑΜΗΛΟΣ : ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΣ!


"Οι εξαγγελίες του Ζαππείου δεν εφαρμόστηκαν λόγω του ΠΑΣΟΚ, δυστυχώς  ο Ελληνικός λαός δεν έδωσε αυτοδυναμία στη ΝΔ και αναγκαστικά συμπράξαμε με έναν αντίπαλο που είχαμε μάχες», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 το Γιάννη Παπαγιάννη και τη...
Μάρω Κανελλάκη  ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος.

Ερωτηθείς  για το φαινόμενο να συλλαμβάνονται επιχειρηματίες για λίγα χρέη , παραδέχτηκε πως υπάρχουν τεράστιες αγκυλώσεις και ότι πρέπει να στηριχτεί ο επιχειρηματικός κόσμος.

«Είμαστε υπέρ της ελεύθερης οικονομίας αλλά όταν παίρνει  φωτιά ένα σπίτι δεν κοιτάς τα κουρτινόξυλα αλλά να σώσεις το σπίτι ,τώρα πρέπει να οικοδομήσουμε το σπίτι» , είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ταμήλος εξέφρασε τον προβληματισμό του για  το ποσοστό της ΝΔ στις ευρωεκλογές είπε ότι «προφανώς τις μεγαλύτερες ευθύνες τις έχουν οι υπουργοί» και κάλεσε τον  πρωθυπουργό να κάνει διορθωτικές κινήσεις , τονίζοντας πως «πρέπει να αλλάξουν οι παίκτες που δεν παίζουν καλά στον αγώνα».

Παράλληλα δήλωσε ότι «πριν τις εκλογές λέγονται άλλα και άλλα ισχύουν μετά», κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα πως «Πασοκοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ» και ότι «χαϊδεύει αυτιά και μετά θα τα αλλάξει», ενώ σημείωσε πως «για να επιστρέψει ο κόσμος που πήγε στην Χρυσή Αυγή στη ΝΔ, θα περάσει μια 10ετία».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του