Έκτακτη σύσκεψη για το ελληνικό χρέος στις ΗΠΑ - Πάμε για νέο κούρεμα

lagkarnt1Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν αναφορικά με το ελληνικό χρέος το φθινόπωρο, καθώς, αναμένεται έκτακτη σύσκεψη των δανειστών στην Ουάσινγκτον για να συζητηθεί εκτενώς το ζήτημα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε ο ανταποκριτής του Mega Μιχάλης Ιγνατίου, στα μέσα Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί υψηλού επιπέδου σύσκεψη στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ και οποία κρίνεται ως εξαιρετικά σημαντική.
Στη συνάντηση, στην οποία θα λάβουν μέρος οι δανειστές, θα γίνει μια ανοιχτή συζήτηση για το ελληνικό χρέους, το οποίο όλοι κρίνουν πως δεν είναι βιώσιμο, αλλά στο επίκεντρο θα βρεθούν όλα τα θέματα του προγράμματος της Ελλάδας.
Μια πρώτη επαφή αναμένεται να γίνει στις 10 Οκτωβρίου στην κοινή Σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, ενώ θα επιχειρηθεί συμφωνία και για τα κόκκινα δάνεια.
Ως γνωστόν, το Ταμείο προκρίνει το κούρεμα του ελληνικού χρέους, κάτι το οποίο δεν θέλει να καν να συζητήσει η Γερμανία, και κατ ΄επέκταση η Ευρώπη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του