BΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ Ή ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ; ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ Ή ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΘΟΥΝ; ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΜΕ Η “ΘΥΣΙΑ” ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!

22744821 (1)

Για διάθεση της εκκλησιαστικής περιουσίας προκειμένου να αποπληρωθεί το ελληνικό χρέος έκανε λόγο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για πρώτη φορά.
Μιλώντας σε καθεστωτικό μέσο, (τηλεοπτικό σταθμό) ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος διευκρίνισε ότι δεν μιλά για πώληση της εκκλησιαστικής περιουσίας, αλλά για την αξιοποίησή της, προκειμένου αυτή να παραμείνει σε ελληνικά χέρια, υπό την προϋπόθεση ότι τα έσοδά που θα προκύψουν, θα διατεθούν για την αποπληρωμή του χρέους.Επεσήμανε παράλληλα ότι το θέμα θα συζητηθεί εν ευθέτω χρόνω με τον πρωθυπουργό και έστειλε μήνυμα στη γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, τονίζοντας ότι «δεν έχω διαφορές μαζί της, αλλά ότι μπορεί να γίνει υπέρ του ελληνικού λαού, θα ήταν ευπρόσδεκτο».

Δεν παρέλειψε μάλιστα να σημειώσει ότι η Αγκελα Μερκελ απέστειλε τον Γιοακίμ Φούχτελ, εκπρόσωπο της καγκελαρίας για την ελληνογερμανική συνεργασία, στην Αρχιεπισκοπή, για να συζητήσει μαζί του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του