Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ: ΣΗΜΙΤΗΣ-ΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΣ-ΒΑΣΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΒΑΡΟΝΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ – ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΤΙΧΟΜΥΘΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΦΥΛΑΚΗ! (ΦΩΤΟ)

simitis-venizelos

Στις 13 Μαΐου θα καταθέσουν τελικά οι Κ. Σημίτης και Ευάγγελος Βενιζέλος στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου. Στις 20 η Βάσω Παπανδρέου και ο Γιάννος Παπαντωνίου ο οποίος σήμερα απουσίαζε στο εξωτερικό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στις 27 Μαΐου θα καταθέςουν οι αρχηγοί των τριών όπλων της εποχής, Αθανάσιος Τζογάνης, Μανώλης Παραγιουδάκης και Γιώργος Ιωαννίδης.

AKIS
Νωρίτερα, μια τυπική χειραψία αντάλλαξαν ο Α. Τσοχατζόπουλος με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Κώστα Σημίτη και τη Βάσω Παπανδρέου .
Ο Α. Τσοχατζόπουλος μπαίνοντας στο δικαστήριο κατευθύνθηκε στην άκρη της αίθουσας όπου βρίσκονταν τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και αφού είπε δυνατά «καλημέρα σε όλους», έτεινε το χέρι του στον Ευ. Βενιζέλο.
«Γεια σου Βαγγέλη», του είπε. «Γεια σου Άκη», απάντησε εκείνος.
sim
Στη συνέχεια ο Α. Τσοχατζόπουλος πλησίασε περισσότερο και έτεινε το χέρι του προς τον Κ. Σημίτη λέγοντας του: «Πρόεδρε…» και εκείνος ανέκφραστος του έτεινε το χέρι.
sim1
Ο κατηγορούμενος χαιρέτισε στη συνέχεια στον Σωκράτη Κοσμίδη στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην γραμματέα του υπουργικού Συμβουλίου επί κυβέρνησης Σημίτη ενώ χαιρέτισε επίσης και τη Β. Παπανδρέου.
VASO
«Ιστορική μέρα», του είπαν κάποιοι δημοσιογράφοι. «Ε, όχι και ιστορική», απάντησε εκείνος.
” Δεν έχουν να εισφέρουν τίποτα στην διαδικασία” είπε αναφερόμενος στην κατάθεση των μελών του ΚΥΣΕΑ ο Μ. Δημητρακόπουλος συνήγορος της Αρετής Τσοχατζοπούλου.
Ο συνήγορος του Ακη Τσοχατζόπουλου πάλι Γ. Παγορόπουλος εξέφρασε αντίθετη άποψη υπογραμμίζοντας:
“Άπαντες ειχαν πλήρη και απρόσκοπτη γνώση. Ηταν τομή να κληθούν τα μέλη του ΚΥΣΕΑ οχι μονο για το δικαςτηριο αλλα και για να μάθει ο Ελληνικός λαός τι εγινε τοτε. Ενδεχομένως να ενοχληθούν κάποιοι είτε απο τον πολιτικό ή αλλο χώρο. Σε κάθε περιπτωςη η παρουσία τους ειναι σημαντική. Σε δυο εβδομάδες θα ξεδιπλωθούν όλες οι πτυχές της αγορας όπλων και κυρίως της προμήθειας των υποβρυχίων τύπου 214″.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του